GEZOND GEWICHT

Afvallen met VP3

Als je merkt dat je moeilijk afvalt en makkelijk aankomt, kan het zijn dat je stofwisseling ontregeld is. Bijvoorbeeld door sterke suikerspiegelschommelingen of een geschiedenis van jojo-en. Om de stofwisseling te resetten werk ik met het Zwitserse VP3-voedingsprogramma. VP3 heeft een gunstig effect op je bloedsuikerspiegel en je verbranding. Hierdoor wordt de stofwisseling gereset zodat je effectief afvalt, je lichaam ontgift en je fitter gaat voelen. Je eet om het uur een VP3-product en daardoor heb je geen honger.  Tijdens de kuur blijft het verbrandingsniveau optimaal, waardoor je lichaam niet op de spaarvlamstand komt. VP3 is ook geschikt voor mensen met diabetes of een traag werkende schildklier. Je kunt dit programma bij mij in de praktijk onder begeleiding volgen. Op de speciale VP3 WEBSITE vind je meer informatie over het programma. Wil je weten of VP3 geschikt is voor jouw specifieke situatie, neem dan even CONTACT met me op

Voor ik bij Hester in de praktijk kwam had ik flinke gezondheidsproblemen – suikerziekte, aderontstekingen; de grote boosdoener was overgewicht. De behandeling – het VP3 programma met homeopathische ondersteuning ten aanzien van gezondheidsklachten - heeft me veel goeds opgeleverd. De gezondheid ging met sprongen vooruit en het gewicht nam flink af. Zo heb ik bijvoorbeeld geen medicatie meer nodig voor diabetes!

Sjoerd - Apeldoorn

Na de geboorte van mijn derde kind bleef ik maar vermoeid en bleef ik aankomen. Ik bleek een chronische schildklieraandoening te hebben. Ik wilde graag afvallen en me beter voelen. Maar vanwege mijn schildklierprobleem wist ik niet hoe ik dat verantwoord kon aanpakken. Ik vond de praktijk van Hester op internet. Hester was enorm begripvol en ze kwam met een passende oplossing voor mijn situatie. Ik viel 17 kg af en voelde me snel veel fitter. Maar achteraf eigenlijk nog belangrijker vind ik dat ik door de begeleiding van Hester begrijp welke voeding goed voor je is en waarom. Hierdoor is het voor mij mogelijk om voortaan zelfstandig keuzes te maken en een duurzaam resultaat te behouden.

Ninke - Deventer

Enige tijd geleden ben ik gestart met het VP3 programma met als doel om mijn gewicht naar beneden te krijgen en mijn gezondheid te verbeteren. Mijn gezondheidsklachten waren deels gerateerd aan mijn overgewicht, ik voelde me moe, lusteloos en depressief. Binnen een week nadat ik was begonnen begon ik mij beter en fitter te voelen en was ik veel vrolijker, mijn suikerspiegel begon te zakken evenals mijn bloeddruk. Wat ik als heel prettig heb ervaren dat bij alle controles bij Hester alle waardes werden gemeten zodat ik daadwerkelijk kon zien wat er gebeurde met mijn gezondheid.

Els - Beekbergen

Vp3 is onderdeel van mijn leven geworden en het gaat uitstekend. Bloeddruk is goed en ik voel mij verder ook prima. Mijn gewicht blijft mooi constant. Ik vertel er iedereen over die mij ernaar vraagt. Tja, wat mij betreft is dit het makkelijkste dieet ooit.

Jeanette

Eten na Diëten

Wanneer je eenmaal ervaren hebt hoe heerlijk het is om een gezond gewicht te hebben wil je natuurlijk voorkomen dat je terugvalt. Vaak lukt het vasthouden van het gewicht de eerste 6 maanden redelijk goed. Maar zodra de structuur door omstandigheden even weg is, vallen veel mensen weer terug in het oude eetpatroon. Want de ervaring leert dat er meer nodig is dan wilskracht om een gezonde manier van eten in je leven te integreren. Is dat ook jouw ervaring en wil je voor altijd uit die vicieuze cirkel stappen? En wil je:

  • een lichaam waarin je je lekker voelt?
  • grip op je gewicht houden, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van eten?
  • je zeker voelen over je figuur, zodat je zelfverzekerd in het leven kunt staan?
  • je vrij voelen in je lichaam, zodat je de dingen kunt doen die je leuk vindt en van betekenis zijn voor jou?

In het 4 maanden durende programma Eten na Diëten begeleid ik je naar een gezond eetpatroon voor een gezond gewicht en gezond leven. Eten na Diëten is ook geschikt als je wilt leren hoe je met voeding een betere gezondheid kunt bereiken, bijvoorbeeld als je last hebt van diabetes of hoge bloeddruk. Het programma bestaat uit individuele begeleiding, gecombineerd met begeleiding in groepsverband.  Lees ook eens wat anderen erover zeggen op deze pagina.

Wil je weten of Eten na Diëten iets voor jou is? Neem dan CONTACT op.

Het geeft me veel inzicht in wat eten met (of in) mijn lichaam doet en welke voeding mijn lichaam sterker maakt of belemmert. Dat ik er daarbij ook nog van afval is mooi meegenomen, maar het zorgt vooral dat ik me gezonder en fitter voel.

Hester sleept je - soms bijna letterlijk- door de ‘dipjes’ heen en heeft daarbij de gave om je niet te verwijten als het toch weer ‘mis’ is gegaan

Het is een leuk en zinvol programma om te volgen met aandacht voor elk individu. De handige map met duidelijke tips en informatie is een naslagwerk om geïnspireerd te blijven

Door de professionele, luisterende, liefdevolle en bemoedigende begeleiding kreeg ik weer vertrouwen

Lichaamsmeting

Bij het veranderen van het voedingspatroon en bij het afvallen is het zinvol om de vorderingen te monitoren en je gezondheidstoestand in de gaten te houden.

BIA

Bij ieder consult meet ik je lichaamssamenstelling met de BIA (Bio-electrische Impedantie Analyse) Deze professionele apparatuur is een van de meest betrouwbare instrumenten om vetmassa, spiermassa en intra- en extracellulair vocht te meten. Dezelfde apparatuur wordt bijvoorbeeld in het academisch ziekenhuis in Maastricht gebruikt.

De meting geeft ook aan hoe je voedingsstatus is, of je vocht vasthoudt, wat je basisverbranding en je BMI is.

Overige metingen

Naast de lichaamssamenstelling meet ik ook

  • Gewicht
  • Bloedsuikerspiegel
  • Cholesterol
  • Bloeddruk

De uitslag van de metingen krijg je op papier mee.

Ervaar je hiervan gezondheidsproblemen of wil je later gezondheidsproblemen voorkomen, nodig ik je uit CONTACT op te nemen of te kijken wat je hieraan zou kunnen doen.