“Als klassiek homeopaat en voedingsadviseur heb ik een holistische kijk op gezondheid.”

En dat kan ook bijna niet anders, want een klacht komt zelden alleen. Ook de oorzaken van klachten kunnen verschillend zijn. Zo kunnen erfelijke belasting, constitutie, leefstijl (voeding, slaap, stress etc), of gebeurtenissen die zich in uw leven hebben afgespeeld, invloed hebben op het ontstaan van acute of chronische klachten. De aanpak van uw problemen is dan ook integraal.

Homeopathie

De homeopathie is een krachtige geneeswijze die het zelfgenezend vermogen in het lichaam aanzet de oorzaak van de klachten aan te pakken. De ervaringsverhalen op deze website zijn getuige hiervan. Een kleine prikkel… met een groot effect.

Voedingsadvies

Een specialisatie in de praktijk is de behandeling van mensen met voedingsgerelateerde klachten zoals overgewicht, diabetes, allergie├źn, maag- en darmproblemen , metabool syndroom, schildklierproblemen. Ik begeleid u bij het vinden en behouden van een gezonder voedingspatroon, indien nodig ondersteund met homeopathie. Speciaal voor het effectief aanpakken van overgewicht, stofwisselingsproblemen en ontgiften werk ik met het Zwitserse VP3 stofwisselingsprogramma.
Op deze site vindt u meer informatie over de verschillende behandelwijzen, die samen te combineren zijn voor een duurzaam resultaat. Voor het maken van een afspraak en informatie over wat ik voor u kan doen in uw persoonlijke situatie, bent u van harte welkom contact op te nemen.

 

Lid NVKH / LVNG / RBNG