was successfully added to your cart.

Gratis Homeopathiewijzer

By 9 december 2015Uncategorized

De patiëntenvereniging Homeopathie geeft een gratis homeopathiewijzer uit!

De Homeopathiewijzer is een handige informatiegids voor iedereen die wel eens een homeopathisch zelfzorgmiddel gebruikt of zou willen gebruiken.

Je kunt dit gidsje t.w.v. € 4,95 tijdelijk gratis bestellen bij de Vereniging Homeopathie!

Wat kun je met de zelfzorgwijzer?
Omdat het niet meer is toegestaan om de werking van homeopathische middelen op de verpakking te vermelden, weet je als consument niet meer waarvoor je een homeopathisch middel kunt gebruiken. Met deze Homeopathiewijzer krijg je een handig alfabetisch overzicht van de belangrijkste kwalen en de daarbij passende planten voor homeopathische zelfzorgoplossingen.

Hierdoor kun je zelf opzoeken hoe je zelf bijvoorbeeld symptomen van een verkoudheid of griepje kunt verlichten. Of kleine ongelukjes in en om het huis, zoals kneuzingen, brandblaren, schaafwonden, insectenbeten etc. Zeker als je een gezin hebt is het erg handig om onschuldige, maar vervelende klachten op een natuurlijke manier te kunnen verlichten

De meeste zelfzorgmiddelen zijn te verkrijgen in tabletvorm, tincturen of zalf bij de drogist.

NB: Bij ernstigere kwalen of klachten die blijven aanhouden raad ik je aan om naar de huisarts te gaan.
En ben je in behandeling in mijn praktijk dan kan ik je uiteraard ook met specifieke homeopathische middelen ondersteunen

Hoe kun je de gids bestellen?

Klik op de afbeelding van de Homeopathiewijzer in dit bericht. Je komt dan op de website van de Vereniging Homeopathie. Vul je adresgegevens in en het gidsje wordt je thuis gestuurd. Wees er snel bij, want dit aanbod geldt zolang de voorraad strekt.

Wil je vaker gebruik maken van voordelen en het Homeopathie Magazine ontvangen dan kun je je meteen ook opgeven als lid.

 

×