EPD-3

Als je merkt dat je moeilijk afvalt en gemakkelijk aankomt, kan het zijn dat de stofwisseling ontregeld is. Bijvoorbeeld door sterke bloedsuikerschommelingen, hormonale onbalans of een geschiedenis van jojoën. Als je verantwoord wilt afvallen en niet steeds weer wilt aankomen is het nodig om de stofwisseling te resetten. Om dit te bereiken werk ik vanuit de praktijk in Apeldoorn al ruim 15 jaar met het Zwitserse EPD-3  stofwisselingsprogramma. (oude naam VP3). 

EPD-3 stabiliseert de bloedsuikerspiegel en zorgt voor een optimale verbranding. Hierdoor wordt de stofwisseling gereset, zodat je effectief afvalt, je lichaam gaat ontgiften en je je fitter gaat voelen. 

Hoe werkt het?

Om het uur eet je een EPD-3 product. Door ieder uur iets te eten blijft de verbranding op peil zodat het lichaam optimaal vet kan verbranden. Door de samenstelling van de voeding en het regelmatige eten blijft de suikerspiegel stabiel en heb je geen honger. Het programma bevat ruim voldoende aan voedingsstoffen. Hierdoor komt je lichaam niets tekort en kan het herstellen. Ook het immuunsysteem krijgt een boost en veel mensen merken dat klachten zoals brandend maagzuur, ontstekingen e.d. sterk verminderen. Het programma kan zowel voor een korte kuur, maar ook voor een langere periode gevolgd worden tot het gewenste gewicht of gezondheidsdoelstellingen behaald zijn. Als je je doelstelling hebt bereikt begeleid ik je met een gezond voedingspatroon om je gewicht stabiel te houden. Wil je voor het eerst met het EPD-3 programma beginnen, neem dan hier contact op voor informatie en/of een afspraak.

Het programma bestaat uit 3 fasen:

  1. Motivatie – doelstelling
  2. Reductie – afvallen
  3. Stabilisatie –op gewicht blijven

EPD-3 staat voor de Zwitserse naam Ernährungs Programm Drei Phasen.

Dit zijn de voordelen:

Tijdens de kuur blijft de suikerspiegel stabiel en het verbrandingsniveau optimaal. Zo kan je lichaam optimaal vet verbranden en wordt de stofwisseling gereset.

Met een gestresste stofwisseling is gewichtsafname niet mogelijk. Door deze te resetten met het EPD-3 voedingsprogramma komt de vetverbranding op gang.

EPD-3 is ook geschikt voor mensen met diabetes of een traag werkende schildklier.

Wil je weten of EPD-3 geschikt is voor jouw specifieke situatie, neem dan contact per telefoon 06-30055783 of vul het contactformulier in.  

NB: het EPD-3 programma valt niet onder de zorgverzekering. Het programma vervangt tijdelijk je gewone voeding.

EPD-3 assortiment

Het EPD-3 programma is goed vol te houden omdat er producten zijn in alle uitvoeringen en smaken zoals, soepen, shakes, crackers, dipps, broodmeel, repen en meer.

Ben je klant in mijn praktijk en ben je al bekend met het EPD-3 programma, dan kun je producten bestellen in mijn shop.

Heb jij hier meer vragen over of wil je graag advies, neem dan gerust contact met mij op.