Door je lichaam de tijd te gunnen voor herstel en het zelf genezend vermogen te ondersteunen met homeopathie kunnen klachten aanzienlijk verminderen of zelfs verdwijnen.

Klassieke Homeopathie

Wanneer je lichaam klachten gaat geven, kun je het gevoel krijgen dat je de grip erop verliest. Herken je dit en wil je hier met natuurlijke middelen iets aan doen, dan kan ik je helpen. Klassieke Homeopathie werkt voor acute en chronische klachten.

Misschien zijn de volgende redenen waarom mensen bij mij in de praktijk komen ook herkenbaar voor jou:

Gelukkig kunnen we daar samen wat aan doen.

Door het lichaam de tijd te gunnen voor herstel en het zelf genezend vermogen te activeren, kunnen klachten verminderen of verdwijnen. Met natuurlijke middelen, zoals homeopathie, wordt het natuurlijk herstelvermogen gestimuleerd.

Homeopathische middelen helpen het lichaam de ziekte zelf op te lossen, zodat de klachten van binnenuit verdwijnen.

Wil je meer weten over homeopathie als geneeswijze? Kijk dan eens naar deze fimpjes.

Recensies

Voor mij die “heel-de-mens” aanpak die Hester hanteert heel effectief geweest: de benauwdheid die veroorzaakt wordt door allergie is vrijwel geheel verdwenen. De reguliere medicijnen die ik voorheen gebruikte hadden nare bijwerkingen en waren lastig in het gebruik. Daar ben ik nu mooi van af. Als ondernemer binnen de IT ben ik altijd op zoek naar pragmatische en effectieve oplossingen: homeopathie hoort daar voor mij beslist bij.

– H.N. –

Homeopathie kan, als dat nodig is, naast reguliere medicatie worden ingezet. Aanpassing van de medicatie doe je dan in overleg met je specialist.
Wil je meer weten of homeopathie kan helpen bij jouw klachten of ziekte, neem dan contact met mij op.

Wat kun je verwachten van een consult?

Je hebt een afspraak gemaakt voor een consult. Ter voorbereiding vraag ik je de ZIEKTEBIOGRAFIE in te vullen en naar mij te mailen of mee te nemen naar het consult.

Een eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur en tijdens dit consult vertel je over jezelf en je klachten. Op basis van je verhaal en de klachten stel ik een passend behandelplan op. Je krijgt homeopathische middelen meteen mee. Om de werking van de middelen goed te kunnen beoordelen, is het belangrijk dat je alert bent op veranderingen in de klachten en gewaarwordingen die opvallen. Om deze veranderingen niet te vergeten adviseer ik je om deze op te schrijven en mee te nemen naar het vervolgconsult.

Lees hier verder hoe we jouw gezondheid kunnen meten.

Vervolgconsult & evaluatie

Na ongeveer 4 weken zien wij elkaar weer voor een vervolgconsult.
Samen kijken wij dan naar hoe het met je gaat:

– Hoe zijn de klachten momenteel
– Hoe heb je de middelen ervaren
– Welke veranderingen heb je opgemerkt

Indien nodig stellen we het behandelplan bij.
Voor een optimale behandeling van chronische gezondheidsproblemen zijn meestal meer consulten nodig. Ook online consulten zijn mogelijk bijvoorbeeld als je ver weg woont of slecht ter been bent.

Wil je graag meer weten over de tarieven en vergoedingen? Klik hier.

Vraag hier jouw eerste consult aan.