HCK vitaminen op maat

HCK® microvoedingsstoffen op maat

Wat is HCK®?

De HCK® microvoedingsstoffen op maat zijn uniek in de wereld. Als geen ander zijn wij in staat om speciaal op uw situatie en behoefte vitamines, mineralen, sporenelementen, aminozuren etc. samen te stellen en onder uniek recept nummer voor te bereiden. Geen losse potjes en pillen, maar alles wat u nodig heeft op één eetlepel!

Er zijn meer dan 60 verschillende (natuurlijke) ingrediënten beschikbaar die aan een HCK recept toegevoegd kunnen worden. 

HCK® staat voor Hydro Cell Key.  Letterlijk ‘Sleutel tot de Cel’. Het is een gepatenteerd systeem om voedingsstoffen zo effectief

mogelijk op te laten nemen. Door de plantaardige coating om het granulaat worden de bouwstoffen vertraagd aan het lichaam afgegeven en kunnen daardoor optimaal door de cellen opgenomen worden.

Waarom individueel op maat?

Het bijzondere aan de granulaatvorm is dat de HCK® microvoedingsstoffen individueel op uw behoefte samengesteld kunnen worden. In tegenstelling tot gestandaard- iseerde supplementen, krijgt uw lichaam precies wat het nodig heeft om te herstellen en optimaal te kunnen functioneren. Niet meer en niet minder.

Bepalend voor de individuele behoeften zijn:

  • Leeftijd, geslacht, gewicht
  • Voedingsgewoonten
  • Gebruik van genotsmiddelen
  • Stress
  • Sport
  • Genetische aanleg
  • Algemene gezondheidstoestand, ziekten
  • Medicijngebruik

Wanneer is HCK® aan te bevelen?

Microvoedingsstoffen zijn nodig voor alle processen in ons lichaam: de stofwisseling. Ons lichaam moet deze voedingsstoffen uit voeding halen. Helaas is onze voeding in de meeste gevallen niet toereikend. Daarbij verbruikt onze huidige leefstijl meer voedingsstoffen. Door onvoldoende toevoer en het hogere verbruik ontstaan op den duur tekorten. Deze zijn in het begin niet merkbaar, totdat de stofwisseling verstoord raakt en we klachten krijgen. De meeste ziekten in onze tijd (zoals hart- en vaatziekte, reumatische ziekten, diabetes, tumoren e.d.) zijn terug te voeren op verstoringen in stofwisselingsprocessen.

HCK® microvoedingsstoffen op maat

Het samenstellen van een recept op maat doen we aan de hand van een uitgebreid vragenformulier verkrijgbaar via de praktijk. Wilt u in uw recept bijvoorbeeld laboratoriumwaardes betrekken dan kan dat. U ontvangt dan binnen enkele dagen een geheel geïndividualiseerd recept vrijblijvend per mail.

Individueel samengestelde HCK® recepten op maat zijn mogelijk vanaf Euro 2,50 per dag. De recepten worden individueel bereid in Zwitserland. Het her-reguleren van uw stofwisseling is een proces dat tenminste vier maanden in beslag neemt. Individueel samengestelde recepten zijn minimaal voor 60 dagen.

Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met de praktijk: