Penneweert Homeopathie & Voedingsadvies

Jouw stap naar een gezonder leven.

Penneweert Homeopathie & Voedingsadvies

Jouw stap naar een gezonder leven.

Homeopathie & Voedingsadvies zijn de pijlers 

 

van mijn behandelmethode!

Het herstelvermogen van de natuur is enorm krachtig. Zo ook het herstelvermogen van het lichaam. De natuur biedt ons gelukkig alles wat we nodig hebben om gezond te blijven en te herstellen. Ik geloof in een holistische aanpak als het gaat om onze gezondheid. We zijn niet alleen een lever of een nier, maar we zijn één geheel waarbij alle cellen met elkaar in verbinding staan. Mijn doelstelling met de behandeling is dat mensen weer vertrouwen in het herstelvermogen van hun lichaam krijgen, doordat ze op een natuurlijke manier uit de vicieuze cirkel van chronische klachten komen. Hierdoor herstelt vaak ook het vertrouwen in het eigen lichaam. 

Vanuit deze overtuiging ben ik me in 1997 gaan verdiepen in de natuurgeneeskunde. In deze opleiding heb ik brede kennis opgedaan over ons lichaam en natuurlijke geneeswijzen.  Hier is ook mijn interesse in de Klassieke Homeopathie ontstaan en ben ik me hierin gaan specialiseren.  Sinds 2006 werk ik vanuit mijn praktijk in Apeldoorn als Klassiek Homeopaat en Voedingsadviseur.

Door de jaren heen ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in klachten die betrekking hebben met de stofwisseling en spijsvertering, zoals maagklachten, overgewicht, diabetes en prikkelbare darm.

Met name voor het bereiken van een gezond gewicht en het resetten van de stofwisseling werk ik sinds 2008 met het unieke EPD-3 ( VP3) Voedingsprogramma, dat goed gecombineerd kan worden met Klassieke Homeopathie.

Achtergrond

Ik ben geregistreerd bij:

Wil jij meer van mij weten? Lees dan het passie interview in Homeopathie Magazine van Mei 2015 of lees mijn blogs over gezondheid en voeding. 

Naast Klassieke Homeopathie en Voedingsadvies:

2015-2018 verzorgen van de voedingsrubriek in Homeopathie Magazine

2010 tot 2016 secretaris van de World Homeopathy Awareness Organization – de organisatie die jaarlijks wereldwijd de “Week van de Homeopathie” organiseert. 

×