was successfully added to your cart.

Eten na Diëten

Ben jij flink afgevallen en

  • Wil je nooit meer terug naar een lichaam waarin je je niet lekker voelt?
  • Wil je nooit meer grip op je gewicht verliezen, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van eten?
  • Wil je je niet meer onzeker voelen over je lichaam, zodat je zelfverzekerd in het leven kunt staan?
  • Wil je niet meer belemmerd voelen door je lichaam, zodat je je vrij kunnen blijven bewegen en de dingen kunt doen die je leuk vindt?

Nu je eenmaal ervaren hebt hoe heerlijk het is om een gezond gewicht te hebben wil je natuurlijk voorkomen dat je terugvalt. Vaak lukt het vasthouden van het gewicht de eerste 6 maanden redelijk goed, maar zodra de structuur door omstandigheden even weg valt, vallen veel mensen weer terug in het oude eetpatroon en blijkt het lastig de draad daarna weer op te pakken. Het risico en de angst om weer terug te vallen in de vicieuze cirkel van het jojo-effect is groot.

Dat is heel frustrerend, want je hebt er toch niet voor niets al die energie, tijd, èn geld ingestoken om te bereiken waar je nu staat? Dus natuurlijk wil je voorkomen dat je weer aankomt.
Het programma “Eten na diëten” helpt je om dit te bereiken
Om je hierbij te helpen heb ik een 4 maanden durend programma ontwikkeld. Want de ervaring leert dat er meer nodig is dan wilskracht om een gezonde manier van eten in je leven te integreren. Is dat ook jouw ervaring? Wil je voor altijd uit die vicieuze cirkel van afvallen en aankomen stappen, zodat je weer Grip op je Gewicht en je Gezondheid krijgt?

Ben je benieuwd of dit programma iets voor jou is? Neem dan contact op voor het maken van een telefonische afspraak, zodat we kunnen bespreken of dit programma bij jou past.

×