was successfully added to your cart.

Nieuw in de praktijk

By 8 september 2016Uncategorized

Regelmatig vragen patiënten mij of ik kan constateren of er misschien tekorten zijn aan bepaalde stoffen (zoals bijvoorbeeld vitamine B12, vitamine D, C en de hormoonbalans) in hun lichaam . Om aan deze vraag te kunnen voldoen werk ik al een aantal jaren met levend bloedanalyse en sinds kort met ….

De bodyscanalyzer!

Deze bodyscan werkt op basis van electromagnetisme en scant in korte tijd alle belangrijke lichaamssystemen en stoffen in het lichaam en geeft eventuele afwijkingen aan.

Ik werk nu sinds 2 maanden met de BodyScanalyzer en heb deze uitvoerig kunnen testen. De uitkomsten zijn verrassend overeenkomend met het klachtenpatroon en zelfs met reguliere bloedonderzoeken.

Zo kampte ik zelf 2 maanden na mijn buikoperatie met bloedarmoede. De Bodyscan gaf een flink ijzertekort aan en dit werd door regulier bloedonderzoek bevestigd. Dit probleem was gelukkig makkelijk te verhelpen met ijzertabletten.

Om je een idee te geven wat je onder andere met de scan kunt zien:

  • hormoonbalans (vrouwelijke en mannelijke hormonen, stresshormonen, schildklierhormonen)
  • mate van chronische stress (aan de hand van stresshormonen en bijnierfunctie)
  • gevoeligheid voor diabetes
  • tekorten van vitaminen/mineralen /aminozuren/enzymen
  • effectiviteit van organen (hart, darm, nieren, lever, longen, alvleesklier)
  • bloeddoorstroming
  • hersenfunctie

De scan hoort overigens bij de homeopathische behandeling en wordt naar behoefte ingezet. De Bodyscan is tevens een goede manier om de voortgang van de behandeling te monitoren.

Als je wilt weten hoe je gezondheidsstatus is , ben je van harte welkom om een consult boeken voor een scan, levend bloedanalyse en behandeling.

 

×