Penneweert Homeopathie & Voedingsadvies

Last van de weersomslag?

Last van weersomslag

Dit jaar is het jojo-en met het weer. Lijkt de herfst er eindelijk aan te komen, wordt het toch nog weer 24 graden.  Als je last hebt van chronische klachten, zoals van de longen, spieren/gewrichten of de huid, kan een weersomslag die klachten verergeren. Bijvoorbeeld meer kortademigheid of hoesten, meer pijn en stijfheid van de gewrichten, of juist meer of minder huiduitslag.

Ook het jaargetijde speelt een rol. In de maanden november/december, als de dagen korter worden, kun je meer last hebben van somberheid. Wanneer de dagen gaan lengen in februari/maart klaart alles letterlijk weer op.  En onderschat ook de invloed van een volle maan niet. Als de hormonen opspelen dan valt alles op zijn plaats als je beseft dat het volle maan was!

Deze invloeden van het klimaat en de maanstanden laten prachtig zien dat wij onlosmakelijk verbonden zijn met de natuur.

De natuur is altijd in beweging. Jij bent in beweging. Je cellen trillen en resoneren op het diepste niveau mee met de natuur. Homeopathische middelen brengen onze cellen ook in beweging en harmoniseren een verstoring op dat diepe niveau. De symptomen zijn zeer belangrijke aanwijzingen naar het juiste middel om deze klachten te voorkomen of te beperken. Wil je weten of homeopathie voor jou zinvol is? Neem dan even contact op.

Een mooie herfst!

PS:

Een bodyscan van de status van organen, hormonen, vitaminen/mineralen maakt deel uit van het consult. Zo weet je meteen hoe jouw gezondheid ervoor staat.

 

Blog

Penneweert Homeopathie

Deventerstraat 130T
7321 CD Apeldoorn

T. 06-30055783
E. info@penneweerthomeopathie.nl

×