Heb je last van terugkomende infecties?

Heb je last van terugkerende infecties?
Geef je lichaam dan eens de kans om de infectie zelf te overwinnen door ondersteuning met homeopathische middelen. Je lichaam zal dan sterker uit de strijd komen, in plaats van steeds verder verzwakken.

Misschien merk je dat je doorlopend kwakkelt met verkoudheden en griepjes die lang aanhouden of steeds terugkomen? Als je weerstand minder is ben je vatbaarder voor infecties. Homeopathie kan je helpen je weerstand te verbeteren. Ook tijdens infecties of steeds terugkerende chronische ontstekingen kan homeopathie de infectie terugdringen, zodat het niet erger wordt en het lichaam de infectie zelf kan overwinnen.

Gevaren van antibiotica
Tijdens de WHO conferentie in Den Haag vorig jaar sprak Daphne Dekkers over de gevaren van antibiotica en de noodzaak om het gebruik terug te dringen tot alleen die gevallen waar het niet anders kan. Daphne Dekker heeft aan den lijve het gevolg van antibiotica resistentie ondervonden De bacteriën die bij haar steeds terugkerende blaasontstekingen veroorzaakten waren door de veelvuldige antibioticakuren resistent geworden. het gevolg was dat ze alsmaar zieker werd. Uiteindelijk was er nog maar 1 hele krachtige antibiotica over die de infectie kon terugdringen, en daarmee heeft ze geluk gehad.

 Er kleven nog meer nadelen aan het gebruik van antibiotica:
1.Je lichaam krijgt niet de kans om de infectie zelf op te lossen, waardoor het immuunsysteem verzwakt
2.De darmflora wordt door antibiotica vernietigd. Omdat een goede darmflora belangrijk is voor de effectiviteit van je immuunsysteem, heeft antibiotica ook via deze weg een nadelige invloed op je afweersysteem. Hierdoor kun je nog vatbaarder worden voor infecties waardoor je in een vicieuze cirkel kunt belanden, zoals dat bij Daphne Dekkers is gebeurd.
3.Als de darmflora uit balans is kunnen op termijn darmproblemen ontstaan.
4.Ook een goede spijsvertering en voedingsopname is afhankelijk van een gezonde darmflora en kunnen door antibiotica nadelig beïnvloed worden.

Homeopathie als alternatief:
In de veefokkerij wordt al steeds vaker en succesvol met alternatieven zoals homeopathie gewerkt. Zo blijken homeopathische middelen preventief antibiotica te kunnen vervangen bij infecties van E-coli bacteriën die ernstige diarree veroorzaken bij biggen. En dat is maar goed ook, want via vleesconsumptie krijgen we ook resten van antibiotica in ons lichaam.

 

Maart/april detox maanden

Ondanks de nachtvorst laten de eerste tekenen van het voorjaar zich al zien. De narcissen komen

Waarom EPD3 werkt

Veel mensen die het EPD3 programma hebben gevolgd gaan bewuster eten na het ervaren van de

Corona weer in opmars

 Ik hoop dat je ook genoten hebt van de relatieve rust in de zomer wat betreft

Corona Spreekuur

Corona Spreekuur Het Coronavirus neemt epidemische vormen aan. Het veroorzaakt een zware griep die voor zwakkere