Penneweert Homeopathie & Voedingsadvies

De praktijk is weer open

Achter de schermen


 

Achter beeldschermen

De eerste maand van de lockdown was iedereen druk bezig met opruimen, de tuin zomerklaar maken en achterstallig onderhoud. Ik ook en stiekem vond ik het best fijn om even lekker thuis te kunnen blijven. Maar toen alle klussen gedaan waren werd het al minder leuk, want we konden nergens naartoe. De sportscholen waren dicht, het hele gezin zat achter een beeldscherm voor school- en thuiswerk en we konden niet bij dierbaren op bezoek. Alles was anders. En dan is er ook de angst voor besmetting bij mensen die kwetsbaar zijn. Hierdoor was er voor velen weinig ruimte en aandacht voor het eigen geestelijke en lichamelijke welzijn. 
 

Achter spatschermen

Gelukkig kunnen we de draad langzamerhand weer oppakken. Het is wel even wennen en ik hoor dat veel mensen moeite hebben met dat opstarten. Want we moeten ook afstand blijven houden en overal staan schermen voor.  Dáár kunnen we vast wel aan wennen, maar we willen elkaar ook een hand, hug of knuffel geven. Helaas kan dat niet en dát went hopelijk nooit! 

Wil jij ook de draad weer oppakken en ben je er aan toe om eventueel achterstallig onderhoud aan lijf en leden aandacht te geven, dan kun je veilig bij mij terecht… achter een scherm uiteraard!

Blog

  • Achter de schermen

    Welkom Klassieke Homeopathie Voedingsadvies Welke klachten Tarieven EPD-3 / VP3 Shop Contact Penneweert Homeopathie & VoedingsadviesDe praktijk is...

Penneweert Homeopathie

Deventerstraat 130T
7321 CD Apeldoorn

T. 06-30055783
E. info@penneweerthomeopathie.nl

×